Privélessen

Hallo paardenliefhebbers,
Ik ben Emily Van Mulders, mede eigenaar en uitbaatster van Hof Van Mulders.
Het grootste deel van mijn dagen vul ik met privelessen geven, dit steeds op een zeer geduldige en gepassioneerde wijze.
Net zoals onze groepstrainingen, worden de privelessen ook enkel gegeven aan ruiters met een eigen paard/ pony of een vast huurpaard/ pony. Indien u op dit moment niet over een eigen paard beschikt, kunnen wij u niet verder helpen.


Ik ben afgestudeerd in 2015 als Zelfstandig Instructeur Paardrijden aan Syntra Sint-Niklaas.
Ik heb ook verschillende officiele trainerdiploma's :

    • Initiator paardrijden
    • Instructeur B dressuur
    • Trainer B dressuur
    • De eerste 2 modules van Trainer A.

Daar bovenop behaalde ik ook de Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs aan de Artevelde Hogeschool. 

Ik bied privelessen aan op alle niveaus, deze worden gegeven met volle overgave en passie voor dressuur. Het enige wat belangrijk is, is beter willen worden, ongeacht het niveau dat je rijdt. Ik train op dit moment zowel recreatieve ruiters als ruiters op Z niveau en dus ook iedereen die daartussen zit. Evolueren is het belangrijkste, van welk naar welk niveau maakt niet uit, zolang er maar een positieve evolutie is. 

Door mijn vele wedstrijdervaring, weet ik precies wat elk niveau inhoudt. Ik heb in LRV alle klasses doorlopen en werd uiteindelijk provinciaal kampioen in de hoogste klasse ZZ. Ik heb ook al ervaring kunnen opdoen op Nationaal niveau, dit tot het niveau Intermediaire I.

De laatste tijd rij ik vooral met mijn jong paard Tizzi, met hem werd ik in 2021 zowel Provinciaal als Nationaal kampioen in L1 en dit op zijn 4 jarige leeftijd.In 2022 werden we opnieuw Nationaal kampioen in de klasse M2 en dit op 5 jarige leeftijd.Intussen is Tizzi 6 jaar en rijden we niveau Z.

Ik geef privélessen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, enkel op afspraak door te sms'en naar 0471 10 60 89.